Audi RS Q8

audi-rs-q8

Oplev performance du sent vil glemme. Audi RS Q8 er med sine 600 hestekræfter den mest kraftfulde SUV-coupé i Audi’s sportsserie, og derfor er der masser af energi og fart over feltet at finde i den ellers meget alsidige og flot designede bil.

Audi RS Q8 - en bil i særklasse

Foruden sine enorme kræfter, der bliver drevet af det permanente quattro-firehjulstræk og den 8 tins tiptripc, der skaber et maksimalt drejningsmoment på 800 Nm, så er der masser af egenskaber at finde, der både vil vælte dig bagover og give dig lyst til at trykke på speederen.

Firehjulstrækket er ikke sådan at kimse ad. Bilen har en effektivitet, der siger spar to, og med et 48 V mildhybridsystem for effektiv kørsel og cylinder on demand-teknologi, der kan frakoble intet mindre end 4 cylindre, er du sikret en køreoplevelse i særklasse.

Den 4,0-liters V8-TFSI-motor, der står bag de 600 hestekræfter, er med til at gøre køreoplevelsen suveræn, når du sætter dig tilbage i smukt designede sæder omgivet af designmæssig elegance.

Overfør kraften til vejbanen med en Audi RS Q8

Quattro-firehjulstrækket i en Audi RS Q8 med hjulselektiv kraftfordeling giver føreren mulighed for en køretur med høj kørselsstabilitet, der former adræt kørsel og godt greb i svingene, der kan gøres endnu mere stabilt med en en elektromekanisk krængningsstabilisator, som kan medkøbes som ekstraudstyr til bilen.

Bilen bliver altså både sikker og behagelig at køre i, selvom man når højere farter, som eller vil gøre kørsel og sving mere ustabile og usikre.

Mere fart med RS funktionen i Audi RS Q8

RS funktionen, der findes på rattet, kan du desuden ændre karakteristikken for din Audi RS Q8. Ved et enkelt tryk kan du nemlig sætte bilen i et ægte sportsmode, som vil gøre køreoplevelsen til en helt anden.

Du har desuden muligheden, som bilejer, for at tilvælge en hævning af tophastigheden fra 250 km/t til intet mindre end 305 km/t. Man kan således ændre SUV’ens karakteristika til være langt mere en power bil end en kedelig familiebil.

Se også: fysioterapeut Helsingør

Finansiering af en Audi RS Q8

Hos Bilfirmaet kan du bl.a. finansiere en Audi  RS Q8 ved hjælp af enten:

  • Flexleasing: fleksibel leasing i få eller flere måneder.
  • Splitleasing: blandingen mellem en privatbil og en firmabil.
  • Sæsonleasing: leasing i en bestemt sæson, fx vinter.
  • Ejerkøb: både import og indregistrering af bilen.

Uanset hvad, der der hjælp at finde, hvis du kunne tænke dig at gøre køreoplevelsen i Audi RS Q8 til en dagligdags ting, og dermed gøre en kedelig og grå hverdag lidt mere krydret.

Læs også om: anhugning.