Firmabil leasing

firma-leasing

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing eller leasing af firmabil, er en meget almindelig form for flexleasing som mange virksomheder vælger at benytte sig af. Flexleasing af firmabiler giver nemlig mange fordele, i forhold til at spare penge på beskatning og få en stor fleksibilitet af leasingaftalen. 

Leasing af en firmabil har ikke kun mange fordele, men giver også rigtig god mening for dig og dine medarbejdere. Ved at firmaet leaser bilen slipper medarbejderne for alle udgifterne i forbindelse med bilen, da det her er firmaet som betaler dette. Derudover har medarbejderne mulighed for at bruge sin firmabil privat. 

Hvis du eller dine medarbejdere kører mange kilometer i bilerne er flexleasing fordelagtigt, da mange leasingaftaler ikke indeholder en kilometerbegrænsning.

Fordelene ved leasing af firmabil fremfor køb

Som sagt findes der mange fordele ved at lease fremfor at købe. Fordelene er blandt andet at du, ved at lease, betaler ét fast månedligt beløb som er aftalt i leasingkontrakten. Du har samtidig mulighed for at købe bilen efter leasingaftalen er udløbet til en lav pris. 

Der er samtidig en stor fleksibilitet i leasing af en firmabil, da du nemt kan udskifte bilen. En sidste og ikke mindst stor fordel, er at du som virksomhed har et overskueligt økonomisk overblik over dine udgifter brugt på biler. Et firma har ofte brug for mere end én bil, ved at købe flere biler, kan dette hurtigt blive en meget dyr og uoverskuelig investering.

Søger du efter en guide til forskellige produkter, når du skal finde det bedste? Så besøg denne hjemmeside, hvor de finder det produkt du har behov for.

Hvordan foregår leasing af firmabil

Det vigtigste du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at lease en bil, er at vælge et firma som tilbyder individuel service som er skræddersyet til netop dit behov. Det er samtidig en god idé at vælge et firma som har stor brancheerfaring, og som forstår sig på at give dig den bedste rådgivning i processen for erhvervsleasing. 

Når du har valgt et leasingfirma som du føler dig godt tilpas hos, vil i sammen først undersøge markedet for at finde den eller de biler som passer til dig og din virksomheds behov. Herunder hvad bilen skal kunne og hvilke behov den skal kunne dække for dig. 

Når du har valgt én specifik model med rådgivning fra firmaet, får i i fællesskab udarbejdet en kontrakt. I denne får du præsenteret et decideret tilbud og hvad din aftale helt præcist indebærer, så du ikke får nogle overraskelser undervejs. 

Til sidst skriver du under på kontrakten, og får udleveret nøglerne til din nye firmabil efter at du har fået en udførlig præsentation af bilen og dens funktioner. Du kan nu køre bilen hjem og bruge den til virksomhedsrelaterede ting.

Søger du en fysioterapeut Aalborg? Så læs med her.

Ønsker du hjælp til dit byggeprojekt? Så kontakt dette firma: https://axm.nu/

Lær mere om leasing

Erhvervsleasing kan være svær at blive klog på, hos SH Leasing kan du læse alt om leasing-verdenen, så du kan blive klogere og trygere ved at skulle lease en bil. Læs blandt mere om forskellen på flexleasing til privat og erhverv, samt hvilken bil der kunne være den perfekte model for dig. 

Besøg Bilfimaet og hør mere om hvad de kan gøre hvor dig og hvad de tilbyder af erhvervsleasing.

Læs mere prisen på bl.a. motorcykelkørekort her.