Tesla leasing i 2024 - find brugt model Y eller X

tesla-leasing

I takt med den bæredygtige udvikling blandt forbrugerprodukter, så er elbiler også blevet yderst populære inden for det sidste årti. Herunder hører naturligvis en Tesla, som har været én af de mest populære elbiler – også til leasing.

Tesla leasing gjort nemt

Har du altid drømt om at være Tesla ejer, efter du har set talrige af dem suse ned ad Strandvejen, ud af motorvejen eller holde parkeret i bybilledet? 

Eller kunne du bare godt tænke dig at køre rundt i en topmoderne, bæredygtig bil, der kører på el og har masser af luksus og komfort? Ja, så er det måske tid til en Tesla?

Det gode ved leasing af en Tesla er, at du ikke skal stå med et stort banklån og betale renter heraf, men bare kan sætte dig ind i bilen og køre af sted uden de helt store bekymringer, da betalingen ved leasing fungerer lidt ligesom det telefonabonnement, du allerede har.

Du skal altså blot bestemme dig for, om det skal være den populære Model 3, eller én af de andre modeller.

Liste over modeller til Tesla leasing:

  • Tesla model Y – pris fra 2.800 kr. månedligt
  • Tesla Model X – fra 3.700 kr. månedligt 
  • Model 3 – pris fra 2.000 kr. månedligt
  • Model X (plaid) – fra 4.500 kr. månedligt

Fordele ved Tesla leasing

Der er mange fordele ved leasing af en Tesla, fremfor køb af en. Herunder hører blandt andet at efter endt leasingaftale, kan du udvælge dig en ny bil, som du måske også har drømt om at eje eller prøve at lease.

Du kan på den måde både have en Tesla og Audi som drømme biler, uden at det er realistisk at have dem begge to, da leasing gør det muligt at få lov til at “eje” dem begge.

Vælger du eksempelvis sæsonleasing, så kan du lease en lækker Audi TT cabriolet, så du kan få luftet lokkerne i sommerens sol, og så kan du have en Tesla Model 3 til de koldere måneder. Mulighederne er mange.

Derudover, kan du jo også prøve flere modeller, når du overvejer at lease. Du behøver altså heller ikke at have et endeligt ønske, men kan med Tesla leasing få lov til at afprøve alle modellerne uforpligtende.

Læs også om erhvervsrengøring Amager.

Hvordan foregår Tesla leasing?

Når du leaser en bil, herunder af Tesla, vil du som leasingtager overtage retten til brug af bilen, mens leasingselskabet stadig ejer den. Du betaler månedlige ydelser for at have bilen, og ellers er det meget ligesom at købe en bil selv.

Inden du bestemmer, om det skal være en Tesla eller en anden bil, så er det også værd at overveje, hvor stor bilen er, hvor meget du vil bruge den, om det er til erhvervsbrug og meget andet.

Hos Mooly.dk kan du blandt andet lease en Tesla både som sæson-, flex-, og splitleasing. Her får du også kyndig vejledning i, hvad fordele og ulemper er, hvad du skal overveje inden leasing af en bil, og hvordan du skal forholde dig efter endt leasingperiode.

Du kan læse meget mere om leasing af en bil og meget mere her på siden. Har du spørgsmål til leasing, eller andre opklarende spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage ASAP.