Land Rover leasing

landrover-leasing

 

Land Roveren er en prestigefyldt, britisk bil fra 1948. Den er utrolig smuk af udseende og egner sig exceptional godt til alle slags terræn, hvad angår både veje og hvis man ønsker at bruge den off-road. Det er en bil der skiller sig ud i både størrelse, samtidig med at være luksuriøs og yderst behagelig at køre i i lang tid.

Hvorfor skal du lease en Land Rover?

En Land Rover er en leasing bil for dig som søger en bil med et maskulint, kraftfuldt og stilrent udtryk. Du kan vælge imellem flere forskellige modeller alt efter dit behov, fælles for alle Land Rover modellerne er dog at de er produceret med stor sans for detailer og med fokus på design. 

En Land Rover egner sig desuden til mange forskellige mennesker, om du er et bymenneske eller om du bor på landet, vil en Land Rover være en god bil for dig. Da bilen er en SUV og derfor stor i størrelsen, egner bilen sig perfekt til familien som ønsker god plads og god komfort hele vejen rundt. 

Hvis du er pendler og er nødt til at køre langt til arbejde hver dag, er en Land Rover en god bil, da den er yderst komfortabel at både sidde i og nem at køre i. 

På grund af Land Roverens luksuriøse udseende og høje kvalitet af udstyr, er det en meget dyr bil at investere i. At lease en Land Rover vil derfor være en rigtig god løsning til dig, som ønsker at køre rundt i en lækker SUV med sans for design og funktionalitet, uden at det skal koste en formue. 

Leasing kan nemlig hurtigt blive en økonomisk rentabel løsning på grund af den høje registreringsafgift der er ved køb af en bil. Ved leasing slipper du altså for denne registreringsafgift, samtidig med at du får en øget frihed ved at kunne skifte din bil ud oftere, hvor der ikke er nær så mange omkostninger forbundet.

Se også pizza Horsens.

Kend til de forskellige leasing modeller

Der findes flere forskellige slags Land Rover. Range Roveren er den originale model som siden 1970 har været med til at ændre standarden for off-road biler. Denne model er kendt for den genkendelige engelske silhuet og er med sin fjerde generation i dag den mest populærer af sin slags. 

Den er desuden til at få i en sport udgave, som er en lettere og kortere udgave, men som stadig indeholder avanceret off-road systemer.

Evoque er lidt mindre, men er samtidig billigere og holder bedre på brændstoffet. Discovery er en alsidig model, med meget god plads. Sport modellen udskiller sig med at være mere kompakt og har en effektiv motor med lav CO2 udledning. Defender er en velkendt firehjulstrækker og bruges som nødhjælpskøretøj i hele verden.   


Hos Bilfirmaet kan du modelkatalog se hvilke Land Rover modeller de har på lager, og kontakte dem for at få et tilbud på den bil du drømmer om.

Bliv klogere på leasing

Er du ny til leasing, og ønsker at vide mere om du forskellige muligheder og biler, kan du lære mere på vores hjemmeside hvor vi guider dig til alt indenfor leasing-verdenen så du med tryghed kan begive dig ud og finde den bedste leasing løsning for dig. 

Læs blandt andet hvad forskellen er på flexleasing til privat og erhverv og hvilke leasingfirmaer du bør vælge hvis du bor i København.