Leasing København | Guiden til leasing i København

Når man leaser en bil i København, ligger du indledningsvist et udbetalingsbeløb, hvorefter der betales en leasingydelse for bilen.

Hvad er leasing i København?

leasing københavn

Med bilen kommer brugsretten, og derfor overtager leasingtager denne sammen med al risiko og ansvar forbundet bilen.

På den måde foretager man ikke et køb af en bil ved leasing i København, men nærmere lejer den fra et leasingselskab.

 Der skrives en leasingaftale, som skal overholde af begge parter, og som dækker over en given periode, hvor bilen leases.

I leasingaftalen afgår det også, hvor lang tid, hvor mange kilometer og hvilken slags ansvar, leasingtageren har.

Find den rette bil til leasing i København

Når du skal vælge en bil, fx en leasing af en Audi, så er det værd at overveje, hvad behovet i en bil er, inden man vælger en bil til leasing i København.

Har du eksempelvis en stor familie med mange børn, så vil en lille sportsvogn, helt sikkert ikke været en godt valg for dig. Derimod ville en Ford C-max være et godt valg, da denne er rummelig og god som familiebil.

Denne kan blandt andre leases hos Autohuset Vestergaard.

Er du mere den luksuriøse type, der gerne vil have høj kvalitet og lædersæder, samt en bil, der kommer med lidt heste bag sig, så kunne en Mercedes E300 eller en Audi S5, der begge er eksempler på lækre biler med god plads og masser af energi.

Både Mercedesen og Audien er at finde klar til leasing i København hos Forza Leasing.

Har du benzin i blodet, og kan du lide fart over feltet? Så findes der også adskillige muligheder til dig. 

Tager vi blot fat i, hvad Nellemann Leasing tilbyder, så kan du få fingerene i en Maserati GranTurismo Sport med 460 hk. Her får du både luksus og sprængfarlig styrke i én og samme bil.

Der er således forskel på, hvilken bil, der vil passe bedst til dine behov. Men sikkert er det, at du kan finde en bil til leasing i København, som møder netop de krav, du har til en bil.

 

Fordelene ved leasing i København

Hvad angår leasing i København, så er der flere fordele, som du kan nyde godt af.

Herunder hører naturligvis den del af leasingkonceptet, som mange leasingtagere nyder godt af, nemlig at man ofte kan skifte bil – og til netop den, som man ønsker.

Med leasing i København er der heller ingen grund til at bekymre sig om renter og gebyrer, for alt en leasing kræver, er en udbetaling og månedlige ydelser.

Derfor er der ingen grund til at stresse over dyre billån og finansiering af bilen. Det er allerede klaret af leasingselskabet.

Leder du efter en ejendomsmægler Nørrebro?

Typer af leasing i København

Der er flere forskellige måde at lease på, derfor er der også helt sikkert en type, der passer dit behov.

Er du privat leaser, så vil privatleasing være det rette valg for dig. Her ligger du som leasingtager en udbetaling, betaler de månedlige ydelser, og så har du brugsretten over bilen i op til 3 år, eller typisk op til 45.000 km. Læs mere om flexleasing her.

Har du derimod et vekslende liv, hvor bilen skal passe til både fritid og arbejde, så vil splitleasing nok være valget for dig. Her deles din leasing i København sig op i både privat og erhverv, og på den måde kan du bruge bilen til både det ene og det andet.

Læs vores samarbejdspartners guide om hvordan man bruger rørskjuler til afskærmning af faldstammer på ens badeværelse her.

Læs også om vores samarbejdspartners fokus på Anti Money Laundring

Dansk Biograf Reklame kan hjælpe du eller din virksomhed med at komme på det store lærred