Hvordan fungerer leasing af bil

Leasing er blevet populært blandt mange der ikke ønsker at købe en bil. Hvis man dog ikke har tidligere erfaring med leasing, kan det være svært at finde ud af præcis hvordan leasing egentlig fungerer. Læs med videre for at blive helt fortrolig med det at lease.

hovrdan fungerer leasing

Hvad er leasing?

Når man leaser en bil betyder det, at man kan bruge en bestemt bil ved at købe den på månedlig basis. På den måde slipper man for rent faktisk at købe bilen, hvilket for mange godt kan være en meget stor investering. Når man vælger at lease vil man derfor, have glæde af en helt ny bil i en periode der er helt op til en selv. Hos Bilfirmaet kan du nemt lease din næste yndlingsbil.

Hvis man synes det at vælge en bestemt bil som man skal have i mange år, er en alt for stor beslutning og investering, er leasing derfor den oplagte mulighed. Det giver dig samtidig mulighed for at køre i de nyeste modeller uden at skulle tage et stort lån i din bank, samtidig giver det dig mulighed for at prøve forskellige modeller af for at finde ud af hvilken model er din favorit, så du ikke risikerer at købe en bil som ikke fungerer for dig.

Når ens leasingperiode ophører, hvilket den ofte gør ved finansiel leasing efter cirka 12, 24 eller 36 måneder, vil der blive udarbejdet en tilstandsrapport, der er med til at bedømme eventuelle skader der er blevet lavet på bilen, både udenpå og indeni. Her bliver aftalen så enten forlænget eller indfriet.

Ved operationel leasing vælger du ligeledes at betale for en månedlig ydelse, men betaler samtidig for service og eventuelle værkstedsbesøg imens du leaser bilen. På den måde behøver du ikke andet end at aflevere bilen retur til leasingfirmaet når din aftale ophører.

Besøg luksustraegulve.dk, hvis du skal have lagt et trægulv.

Første step til leasing

Første step er at vælge hvilken bil du kunne tænke dig, forskellige firmaer kan tilbyde forskellige slags biler. Det er derfor helt op til dig selv, hvilken model du ønsker at prøve.

Andet step til leasing

Når du har valgt din yndlings bil, skal du beslutte hvilket leasingform der passer dig bedst. De mest populære leasingformer er operationel- eller finansiel leasing. Du kan også vælge splitleasing eller sæsonleasing, som giver nogle andre muligheder.

Tredje step til leasing

Sidste step er at udforme din leasingaftale med dit valgte leasingselskab. Her vil en personlig konsulent hjælpe dig med alt det praktiske, så du er sikret at få en helt rigtige aftale der passer dine behov og økonomi bedst.

Din leasingaftale vil altid blive lavet efter dine ønsker og kan variere alt efter hvilken leasingaftale du har valgt. Det er vigtigt at du altid sætter dig godt ind i din aftale, så du ved hvad der er dit ansvar og ikke får nogle overraskelser undervejs. På den måde kan du være tryg når du benytter dig af leasing.

Søger du en markise til din terrasse? Så læs mere om markise priser her.