Sjove aktiviteter | Hjælp til dit næste firmaarrangement

Du skal stå for den næste firmafest, og du skal derfor i samme forbindelse stå for at finde på nogle sjove aktiviteter, som samtidig er udfordrende og lærrige. Det kan være svært, hvis man ikke lige har de bedste ideer i ærmet på egen hånd. 

Det gode arrangement med sjove aktiviteter

Du skal stå for den næste firmafest, og du skal derfor i samme forbindelse stå for at finde på nogle sjove aktiviteter, som samtidig er udfordrende og lærige. Det kan være svært, hvis man ikke lige har de bedste ideer i ærmet på egen hånd. 

Lad os hjælpe dig med at få et overblik over nogle sjove aktiviteter, som du kan løbe efter, når du skal arrangere næste gang. Der er uanede af muligheder hele Danmark rundt for både indendørs såvel som udendørs aktiviteter. 

Vil du gerne stå for den firmafest som ingen glemmer, så skal du tænke ud af boksen og finde på alternative sjove aktiviteter og ikke blot rundbold og quiz i et lokale.

Typer af sjove aktiviteter i København

Du finder mange sjove aktiviteter rundt i vores lille land, men vi vil nu tage udgangspunkt i at du skal afholde firmafest i København. Ikke at det gør det nemmere, da der i København er uanede at aktiviteter.

Du kan både prøve at planlægge en dag udendørs, hvor I har høj aktivitetsniveau. Hvis du ikke selv er god til at skræddersy et program, kan vi varmt anbefale Pulsevent, som er eksperter i firmaarrangementer.

De beskæftiger sig med alt fra teambuilding og sjove udendørs aktiviteter til foredrag og workshop med et humoristisk twist. Hos Pulsevent for du hjæp til alt lige fra planlægning til eksekvering på dagen og værtskab. Du skal bare læne dig tilbage og nyde dine kollegaer, venner eller families grin.

Hod Pulsevent kan I både prøve kræfter med holdorientering og Pulsrace, som begge er aktiviteter, hvor I kæmper og løser opgaver i hold. Det er både gennem teambuilding øvelser og diverse blandede sjove aktiviteter.

Du kan også prøve mange andre aktiviteter med fokus på boldspil. Her er der sjove aktiviteter såsom fembold, som sætter konkurrencen på spil ellers kan du prøve det nytænkende boldspil, vatpinde bold.

Er du mere til at lære hinanden at kende, så prøv Storkommunikation som vil udfordre dine ansatte og sætte tingene på spidsen for dem. Det skaber latter og grin og dit team vil vokse sig sammen. Gode sjove aktiviteter som lægger sig op af teambuilding og ryste sammen initiativer.

Andre velkendte sjove aktiviteter i København

Du kan også tage afsted på flere velkendte ture, såsom at samle hele jeres hold og tage på en kanalrundfart i Københavns kanaler og nyde byen fra vandet. Her får man set det meste af København.

Du kan også træne lattermusklerne sammen med hjernen i de mange escape rooms, som ligger fordelt ud i hele København. Her sætter i for alvor sammenholdet og samarbejdet på spil, og udfordrer jer selv.

Du kan også grine lidt at jeres kreative evner og tage på keramik kursus i København og lave ler i ægte Ghost stil. Det favner mange typer og er en god samtale starter.